Site Loader
Gratis Proefles
Training met Igor Parfentev

Buhurt Techs Igor Parfentev was in het land en we hadden het geluk dat Igor een Zwaardvecht training bij 365 wilde geven.

zwaardvecht training met Igor Parfentev

Igor heeft vele jaren ervaring met Buhurt maar ook met Duels en profights en tijdens onze training heeft hij laten zien hoe hij voor deze disciplines trained en een aantal technieken die hij graag gebruikt.
De manier van training sluit heel erg aan bij hoe wij zelf al trainen maar de technieken die hij gebruikt zijn toch net even anders en kunnen we goed gaan gebruiken bij onze eigen Zwaardvecht trainingen.

Veel van onze gebruikelijke oefeningen kwamen aanbod maar met net even een ander accent. Ook maakte Igor weer duidelijk hoe belangrijk het is om de basis van alle technieken te oefenen. Voeten werk is net zo belangrijk als zwaard en schild. En ook je armen moeten ongelovelijk sterk zijn. Niet alleen om te slaan maar ook gewoon om je armen omhoog te houden. Er is dus naast zwaardvechten heel veel tijd besteed aan alle spieren en de conditie.

Wil een keer zien hoe een buhurt gevecht er van het perspectief van de vechter uitziet? Kijk dan eens op Igor zijn Youtube kanaal (of klik hier).

Wil je zelf een keer een les mee draaien schrijf je dan hier in voor een gratis proefles.

Please follow and like us:

Post Author: Angelus_Lucus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *